Primele plângeri penale în cazul medicului fals de la Spitalul Ilfov

Data publicării:
medic fals

Două femei care au trecut prin mâinile falsului ginecolog de la Spitalul Ilfov au decis să depună plângere penală. S-au prezentat la secţia 9 de poliţie, care investighează cazul, pentru a o reclama.

Femeile sunt la poliţie, unde depun plângeri contra falsului medic.

Sunt primele reclamaţii depuse în cazul acestui  medic fals.

Cele două femei au decis să depună plângeri penale după ce au aflat cu surprindere că au fost tratate de această persoană.

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov a copiat o diplomă reală, ca să o prezinte drept dovadă a pregătirii sale profesionale. Ar fi falsificat actul de absolvire al unui student al Facultăţii de Jurnalism din Sibiu.

Reprezentantul Spitalului Judeţean Ilfov a declarat ieri că, în cadrul unei şedinţe de consiliu, au fost verificate documentele care au stat la baza încheierii contractului pentru falsul medic ginecolog dar şi activităţile medicale pe care le-a desfăşurat în cei 10 ani cât a profesat la spitalul de stat. Urmează ca în câteva zile, după ce toate documentele vor fi analizate, cei de la spitalul Ilfov să clarifice întreaga situaţie.

Între timp, verificările făcute de Ministerul Educaţiei arată că femeia nu doar că şi-a falsificat actul de rezidenţiat şi diploma de licenţă dar nu a dat nici bacalaureatul, şi nu a susţinut nici examenul de capacitate de la finalul clasei a opta.

În plus, reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti spun că falsul medic nu apare în evidenţa lor ca absolventă. Cu toate acestea, cei de la Spitalul Judeţean Ilfov spun că, până la proba contrarie, femeia este nevinovată.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri