Primul martor în cazul Alexandra Stan. O femeie susține că a asistat la agresiune

Data publicării:
martor

Nimeni nu a îndrăznit însă să intervină. Femeia a avut abia acum curaj să povestească reporterilor Digi24 ce a văzut.

Se întâmpla sâmbătă seara, chiar în faţa unui club din Constanţa. Martorii au văzut o maşină care mergea haotic, iar în interior, o femeie şi un bărbat se certau. Când cei doi s-au dat jos, oamenii au recunoscut-o pe Alexandra Stan.

„A început să o lovească cu pumnii în cap şi, la un moment dat, s-a dat jos din maşină, a vrut să o dea afară...ea a blocat uşile pe interior...el s-a întors înapoi, a deblocat uşile, a scos-o din maşină, a târât-o în pumni şi dând în ea a luat-o târâş, i-a luat și geanta și a aruncat-o pe spațiul verde”, a povestit martora.

Alexandra ar fi cerut apoi ajutor, dar nimeni dintre cei care priveau scandalul nu a îndrăznit să se apropie. Ca să o facă să tacă, managerul ar fi luat-o, din nou, la bătaie.

Vedeta s-a internat, luni, în spitalul din Medgidia din cauza unor dureri puternice la cap, iar astăzi a fost supusă unor investigaţii de tip tomograf. A refuzat să mai vorbească însă cu presa.

„Tomografia este un examen care se face obligatoriu în traumatismul cranian. Cefaleea sigur că va mai persista, o are şi sigur va mai persista între 7 şi 11 zile, până când se vor retrage echimozele”, a explicat Stere Buşu, director Spitalul Minicipal Medgidia.

Potrivit medicilor, cel mai probabil, artista Alexandra Stan va fi externată mâine. Ea va rămâne internată doar dacă examenul tomograf va scoate la iveală amănunte îngrijorătoare despre sănătatea sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri