Probleme la metrou. Stația de la Universitate, evacuată

Data actualizării: Data publicării:
fum metrou Universitate 1 200117

Au fost probleme, în această după-amiază, la metrou. Stația Universitate a fost evacuată, după ce s-a umplut de fumul iar trenurile de pe Magistrala 2 nu au mai oprit acolo. Traficul s-a reluat normal în jurul ore 15:45.

Pompierii au evacuat stația de metrou de la Universitate, după ce s-a resimțit fum în tunele. Mai multe echipaje au intervenit la fața locului. Pompierii au evacuat toate călătorii iar trenurile au circulat aproximativ o oră fără să oprească în stație.

fum metrou Universitate 1 200117

„Este o avarie pe tunel de metrou, între Universitate şi Unirii, de unde se simte uşor miros de fum. Călătorii de pe peronul staţiei Universitate au fost evacuaţi”, a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU.

Reprezentanții Metrorex au precizat, potrivit Agerpres, că au identificat locul avariei în urma căruia s-a simțit miros de fum, în apropiere de stația Unirii, și că în urma incidentului nu există persoane rănite.

Deocamdată nu este cunoscută cauza acestui incident.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri