Prognoza METEO până în weekend. Duminică se vor atinge maxime de 15 grade Celsius

Data publicării:
ploaie primavara - meteo.ro

 

Sursa foto: meteo.ro

Până atunci însă, norii îşi vor face apariţia în majoritatea regiunilor şi vor lăsa ploi, în general slabe cantitativ, în Banat, Crişana, Maramureş, local în Transilvania şi Oltenia şi doar izolat în restul teritoriului.

Astăzi, la munte şi pe spaţii mici în nord apar şi ninsori şi lapoviţă. Vântul va fi ceva mai activ în nord-vest. În privinţa temperaturilor, acestea scad în vest, nord şi centru, iar la nivelul întregii ţări se vor situa între 5 grade în estul Transilvaniei şi Dealurile de Vest şi 13 grade în sud-est.

În Capitală va fi o zi plăcută de primăvară, şi doar din când în când mai pot apărea şi câţiva nori. Vântul nu va trece de moderat, iar la amiază mercurul din termometre se va situa în jurul valorii de 12 grade. Presiunea atmosferică va continua să scadă sub valori confortabile.

În zilele următoare vremea va fi schimbătoare, dar cu temperaturi plăcute.

Cel mai cald va fi duminică, atunci când la amiază maximele vor avea valori între 8 şi 15 grade. De vineri precipitaţiile apar tot mai rar şi vor fi sub formă de ploaie, mai puţin la munte unde se vor semnala lapoviţă şi ninsori. Vântul va fi mai alert în regiunile sud-estice. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri