Prognoza meteo pe trei zile. Înnorări, ploi slabe şi minime de minus trei grade

Data publicării:
soare cer noros toamna meteo vreme

România la noapte

La noapte, cerul va avea înnorări în vestul şi nord-vestul ţării, însă doar izolat va ploua slab. Vântul va fi alert în sudul Banatului şi pe litoral, iar minimele vor fi cuprinse între minus 3 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade în Deltă. Spre dimineaţă, în depresiuni şi în nordul Moldovei se va produce brumă, iar în regiunile vestice vor fi condiţii de ceaţă.

România mâine

Mâine, vremea va fi în general frumoasă în majoritatea regiunilor, dar răcoroasă. Ploi slabe, trecătoare, sunt posibile doar în vestul ţării, iar vântul se va menţine intens în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 20 de grade.

Luni-miercuri

De luni noaptea, ploile se mută în jumătatea de sud a teritoriului, iar vântul va prinde putere aproape peste tot. Temperaturile rămân modeste şi în zilele următoare, iar cel mai frig va fi marţi, când, la nivelul întregii ţări nu se vor depăşi 19 grade. Cele mai scăzute maxime vor fi atunci în regiunile extracarpatice, unde se vor înregistra uşor peste 10 grade.

Bucureşti

În Capitală, la noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura va coborî în zori până la 4 grade în cartierele de la periferie, în timp ce în centrul oraşului se vor înregistra 8 grade Celsius.

Weekendul se încheie cu vreme uşor mai rece decât în mod normal şi în Bucureşti. La amiază vor fi cel mult 18 grade Celsius, iar vântul işi va face simţită prezenţa din când în când. Presiunea aerului nu se va modifica semnificativ.

Luni seara, norii se vor înmulţi şi va începe să plouă, iar vântul se va intensifica. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade. Marţi, vremea se va răci accentuat, până la prânz înregistrându-se doar 12-13 grade. În plus continuă să plouă, iar vântul va fi alert. Ploaia nu se opreşte nici în timpul zilei de miercuri, însă atunci temperatura va mai câştiga 2-3 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri