Prognoza meteo pentru sfârșitul săptămânii și în ziua alegerilor

Data publicării:
Peisaj de toamna meteo vremea-Mediafax Foto-Cristian Radu Nema

Până la sfârșitul acestei săptămâni vremea nu se schimbă semnificativ față de zilele trecute În sud și în est atmosfera se va menține mohorâtă, ploile au început deja și va continua să plouă în orele următoare, la noapte și în prima parte a zilei de mâine, anunță meteorologul Mihai Timu.

În schimb, dincolo de munți, atmosfera se menține bună până duminică, când observăm că apar niște ploi în general slabe cantitativ, după înserat”, a spus meteorologul Mihai Timu.

Astfel, temperaturile vor evuala diferit în aceste zile. În sud și în est vor fi temperaturi apropiate de cele normale pentru această dată, de la 6-7 grade în Moldova până la cel mult 13-14 grade.

În schimb, în regiunile intracarpatice vorbim de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru că vor fi și ore însorite, cu maxime de 17-18 grade”, a adăugat meteorologul Mihai Timu.

Duminică, 16 noiembrie, în ziua alegerilor, cei care de obicei votează la primele ore ale dimineții trebuie să știe că va fi un pic răcoare. Temperaturile vor porni de la 0 grade în Moldova și vor atinge 9 grade în Banat și în Crișana, dar în estul Transilvaniei sunt posibile și valori ușor negative. Cei din sud și est trebuie să știe că la primele ore ale dimineți va fi foarte multă ceață și vizibilitate scăzută. La orele prânzului, atmosfera va fi plăcută în toată țara: 7 grade în Moldova, iar cel mai cald va fi în Ardeal – 17 grade. Spre seară, în zonele vestice va începe să plouă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri