Prognoza meteo pentru următoarele zile

Data publicării:
Vremea meteo soare cu nori decembrie cald agerpres 8127286-1

Foto: Agerpres

ÎN TARA

În această noapte cerul va avea unele înnorări în zona Carpaţilor Orientali, unde va mai ninge slab, dar şi în regiunile sudice, unde va ploua trecător. Vântul va avea intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între minus 9 grade în estul Transilvaniei şi 5 grade pe litoral.

Mâine vremea se menţine caldă, aşa că la amiază termometrele vor indica între 3 grade în depresiuni şi 12 grade Celsius în partea de sud-vest a ţării. În timpul zilei, câţiva stropi de ploaie mai pot apărea în sud-estul teritoriului, dar noaptea reapar ploile în regiunile vestice. Vântul nu va crea probleme până la lăsarea serii, apoi va prinde putere prin Banat şi la munte.

În zilele următoare atmosfera va fi schimbătoare. Sâmbătă va ploua în toată ţara, iar duminică şi luni mai ales în jumătatea de vest. Izolat se pot acumula cantităţi de apă mai importante, iar la munte vor fi şi ninsori sau lapoviţă. Cu toate acestea, temperaturile vor creşte de la o zi la alta şi vremea va deveni deosebit de caldă. La începutul săptămânii viitoare sunt posibile şi maxime de peste 20 de grade.

ÎN BUCUREŞTI

În Bucureşti, norii se vor înmulţi la noapte, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va fi liniştit, iar temperatura minima se va situa în jurul valorii de 0 grade Celsius.

Mâine, în Capitală, cerul se va înnora din când în când, dar ploile slabe vor apărea abia în timpul nopţii. Prin urmare, în orele prânzului, vremea va fi destul de plăcută, cu o maximă de 9, poate chiar 10 grade Celsius. Presiunea aerului se va menţine la valori neconfortabile. 

Sâmbătă, în Bucureşti va ploua trecător, iar temperaturile mai scad puţin. De duminică revine soarele, condiţiile de ploaie vor fi tot mai mici, iar vremea se încălzeşte destul de mult. Maximele diurne vor trece de 15 grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri