Prognoza meteo. Temperaturi de până la 27 de grade Celsius până vineri 

Data publicării:
padure copaci soare vreme meteo-Mediafax Foto-Thomas Dan

Miercuri, cerul va fi variabil la senin şi doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe în nordul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime, în creştere faţă de cele din noaptea precedentă, se vor încadra între 0 şi 12 grade.

Joi, vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât în mod normal la această dată în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice, mai ales seara şi noaptea în nordul extrem al ţării.

Vântul va avea intensificări temporare la munte, iar în cursul zilei, trecător şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 26 de grade, uşor mai scăzute pe litoral, iar cele minime se vor încadra în general între 4 şi 12 grade.

La noapte, în București, cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a nopţii, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 6...7 grade, uşor mai scăzută în zona periferică.

Joi, vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Maxima termică va fi de 23...24 de grade, iar minima de 7...9 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar trecător, pe parcursul zilei, vântul va avea uşoare intensificări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri