PROGNOZA METEO. Vremea continuă să se răcească

Data publicării:
iarna chiciura mediafax

FOTO: MediafaxFoto

Mâine vremea va continua să se răcească în toată ţara, iar temperaturile maxime se vor încadra între minus 9 grade în estul Transilvaniei şi 3 grade în Oltenia.

Cerul va fi înnorat şi va ninge slab, mai ales la munte şi în nord-est. Vântul va avea rafale de până la 65 km/h în Moldova, în estul Munteniei şi în Dobrogea.

De miercuri, vremea va deveni deosebit de rece, iar vântul se menţine alert în regiunile estice. Valorile maxime vor fi negative, iar cele minime coboară frecvent sub minus 15 grade, iar izolat se vor înregistra chiar sub minus 25 de grade.

În prima parte a săptămânii, va mai fulgui pe spaţii mici, însă de vineri precipitaţiile vor cuprinde mare parte din ţară.

Deoarece vremea începe să se încălzească, pe lângă ninsori îşi fac apariţia ploile şi lapoviţa.

Ce se întâmplă în Capitală

În Bucureşti, la noapte, vor fi unele înnorări, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de minus 9 grade Celsius.

Mâine va fi din ce în ce mai frig şi în Capitală, iar temperaturile se vor menţine negative. Valoarea maximă va fi de 0 grade şi se va atinge în prima parte a zilei. Vântul nu va crea probleme, dar trecător, va ninge slab. Presiunea aerului va continua să crească.

În perioada următoare, mai pot cădea câţiva fulgi de zăpadă în București, însă doar trecător. Vremea se răceşte până joi, când se vor înregistra în jur de minus 14 grade dimineaţa şi minus 5 grade la amiază. De vineri, temperaturile încep să crească şi se vor apropia de zero grade Celsius, dar vântul va prinde putere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri