PROGNOZA METEO. Vremea se menține frumoasă până luni

Data publicării:
Meteo vremea nori Bucuresti cladirea Alpha Bank -Mediafax Foto-Diana Zaharia 1

Mâine, vremea se menţine predominant frumoasă şi caldă, cu maxime cuprinse între 20 şi 26 de grade. Ceva mai răcoare va fi doar la malul mării, unde vântul va avea unele intensificări, iar termometrele vor indica între 14 şi 19 grade.

După-amiaza şi seara, pe spaţii mici la munte şi cu totul izolat în rest, pot să apară ploi slabe şi descărcări electrice.

Va fi foarte cald şi luni, când sunt aşteptate până la 28 de grade, dar, din a doua parte a zilei, în vestul şi sud-vestul ţării apar aversele cu tunete şi fulgere.

De marţi ploile vor cuprinde şi celelalte regiuni, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi poate cădea grindină.

În plus, vântul se va intensifica, iar temperaturile vor pierde aproape 10 grade, astfel că vremea va deveni rece în vest, nord şi centru. Maximele de miercuri se vor încadra între 8 şi 19 grade

În Bucureşti, la noapte, urmează o noapte liniştită, cu cer senin şi vânt slab. În zori, termometrele vor indica 9 grade în centrul oraşului, în timp ce în cartierele de la periferie se vor înregistra 7 grade Celsius.

Locuitorii Capitalei se vor bucura mâine de o zi frumoasă şi mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. În ceea ce priveşte presiunea aerului, aceasta va scădea uşor.

În Capitală, ultima săptămână din aprilie începe cu timp frumos şi temperaturi de până la 27 de grade. Însă de marţi vremea se răceşte, va începe să plouă, iar vântul va fi alert. Miercuri, la amiază vor fi cel mult 17 grade Celsius. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri