Program prelungit la metrou şi RATB, azi, cu ocazia meciului România - Irlanda de Nord

Data publicării:
Metrou gol Metrorex - metrorex.ro

 

Foto: metrorex.ro

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. Transportul subteran fi deschis astfel până la ora 1:00 a zilei de sâmbătă, 15 noiembrie. De asemenea, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele RATB vor cicula până la defluirea în totalitate a spectatorilor din preajma Arenei Naţionale.

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. Prima reprezentativă a României întâlneşte, vineri, de la ora 21.45, Irlanda de Nord, în cadrul preliminariilor Euro-2016, şi Danemarca, la 18 noiembrie, de la ora 20.30, într-o partidă amicală. Ambele meciuri se vor disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, EURO 2016. Oaspeții nu se consideră favoriți: Dacă pierdem, nu va fi o tragedie

Echipa de start a României: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Sânmărtean - Torje, Chipciu, Tănase - Stancu

Selecţioner: Anghel Iordănescu

Primul 11 i-a dat mari bătăi de cap, însă selecționerul Anghel Iordănescu s-a hotărât până la urmă cu cine va ataca Irlanda de Nord, în această seară, de la ora 21:45.

Tătăruşanu e de neclintit din poartă. Papp va fi al patrulea fundaş dreapta în patru meciuri, după Tamaş, Chiricheş şi Luchin. În centru, fundaşul lui Tottenham şi Dragoş Grigore vor fi ajutaţi din stânga de Raţ, care va reveni după accidentare.

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. Naționala este gata de cel mai important meci din actuala grupă a preliminiilor Euro 2016, urmând să întâlnească vineri seară, de la ora 21:45, reprezentativa Irlandei de Nord. Arena Națională nu va fi însă plină la ora partidei de debut al lui Anghel Iordănescu în noul mandat. Doar 30.000 de bilete au fost vândute până la această oră.

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. Deși tricolorii mizau pe un sprijin masiv din partea fanilor, în tribunele Arenei Naționale nu se vor strânge mai mult de 45.000 de spectatori. Vremea neprietenoasă, dar și evenimentele de la meciul cu Ungaria au făcut ca la case să se mai găsească tichete chiar și în ziua meciului, când oficialii FRF mizează pe vânzarea a cel mult 10-15.000 de bilete.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri