Staţiile RATB, deszăpezite cu programare

Data actualizării: Data publicării:
IMG-20170111-WA0694

Primarul general al Capitalei spune că a fost făcută o programare pentru deszăpezirea tuturor stațiilor RATB până joi dimineața. În următoarele 24 de ore - până joi seară – ar urma să fie curăţate şi străzile secundare din București, transmite Agerpres.

gabriela firea inspectie deszapezire fb
Foto: facebook.com

Gabriela Firea a declarat că până joi la ora 6:00 ar urma să fie degajată zăpada din cele 2.500 de stații RATB din oraş. „Am făcut, pe cartiere, pe zone și străzi, programul de deszăpezire a tuturor străzilor lăturalnice, adiacente, astfel încât până mâine, în jurul orei 19:00 – 20:00, toate acestea să fie curățate. De asemenea, și trotuarele care nu aparțin unor societăți comerciale sau unor asociații de proprietari”, a adăugat primarul general în timp ce superviza deszăpezirea Pieţei Ferentari.

Gabriela Firea spune că operaţiunile de curăţare a zăpezii au fost mai dificile, în condițiile în care stratul de zăpadă a fost dublu față de cel din anii anteriori. „Am venit cu armata, care ne-a ajutat pe tot parcursul zilei. Am avut câteva sute de soldați care au intervenit pe străzile cele mai dificile. O fac și acum. Vor face această activitate și în următoarele zile", a afirmat ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri