Proiecte și studii refăcute pe alți bani „din motive obiective”, la Câmpina

Data publicării:
campina

Unul dintre proiecte priveşte extinderea uneia dintre cele mai mari şcoli din oraş, unde învaţă 700 de elevi, în două schimburi, cu patru săli de clasă şi o sală de sport. După câţiva ani de când a fost întocmită documentaţia, trebuie refăcut studiul de fezabilitate, pentru că lucrările nu mai au valoarea de atunci.

Noi în 2007 am solicitat efectiv, cu adresă scrisă oficială, către Consiliul Local şi Primăria Câmpina, pentru a ne sprijini”, spune Cătălin Bercăroiu, directorul Şcolii Gimnaziale „B. P. Hasdeu”.

Refacerea documentaţiei a fost estimată la valoarea de 100.000 de lei. Aceeaşi sumă ar trebui alocată unui alt liceu din Câmpina, tot pentru lucrări de extindere. Modificarea proiectului de modernizare a zonei de agrement a oraşului este al treilea proiect de pe listă, în valoare de 50.000 de lei.

Potrivit proiectului iniţial, zona cu vetre pentru grătar şi mese trebuia amenajată în partea superioară a dealului, pentru ca locul în care ne aflăm acum să fie destinat activităţilor comerciale.

Suma deja mare, de 312.000 de lei, este completată tot de o reproiectare, de data aceasta pentru lucrări de consolidare la un bloc grav afectat de cutremure.

Trebuie reproiectate din motive obiective și nu dintr-o greşeală”, explică Horia Tiseanu, primarul oraşului Câmpina.

Cât este această sumă încă nu s-a discutat în Consiliul local, dar, din nou, cifra se poate ridica la câteva zeci de mii de lei având în vedere că este vorba despre lucrări mari de construcţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri