Prostituată care nu și-a plătit amenzi în valoare de 73.000 de lei, obligată să presteze muncă în folosul comunității

Data publicării:
O prostituată face semn mașinilor aflate în trafic.
FOTO: Getty Images

O prostituată din Cugir, județul Alba, care de-a lungul vremii a primit peste 160 de amenzi pe care nu le-a plătit, a fost obligată de instanța de judecată să presteze 300 de ore de muncă în folosul comunității.

Primăria din localitate a solicitat instanței să înlocuiască amenzile cu activități în folosul comunității, întrucât femeia este „insolvabilă”, potrivit ziare.com.

Reprezentanții instituției au precizat că pe numele femeii, în perioada 2014-2019, au fost întocmite un număr de 168 de procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, în sumă totală de 72.980 lei.

S-a constatat insolvabilitatea debitoarei, având în vedere că nu are venituri sau bunuri care să poată fi urmărite și executate silit. De asemenea, deși legal citată, intimată nu s-a prezentat în față instanței, pentru a face dovadă achitării amenzii contravenționale sau pentru a solicită un termen în vederea plății acesteia", se precizează în hotărârea instanței de judecată.

Instanța a decis că femeia trebuie să presteze un număr de 300 de ore de muncă în folosul comunității. Angajații Primăriei trebuie acum să o găsească și să o determine să își respecte obligațiile de muncă gratuită în folosul comunității.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri