Prostituţie cu bon fiscal, în „Paradis”

Data publicării:
prostituate - getty

Reţeau era foarte bine pusă la punct şi din 2012 toate operaţiunile erau derulate într-un club denumit sugestiv „Paradis” aflat chiar în centrul oraşului Lugoj. Mai multe fete tinere erau angajate iniţial ca simple dansatoare sau barmaniţe şi apoi erau obligate să se prostitueze. Cele care refuzau erau ameninţate şi apoi bătute.

Schema prin care era mascată activitatea infracţională era una inedită.

Atunci când cineva dorea să întrețină relații sexuale cu una dintre animatoare, clientul era nevoit să consume băuturi alcoolice şi doar după achitarea sumei de 100 euro putea să părăsească barul pentru o oră cu respectiva tânără. Mai mult, clientii primeau și bon fiscal pentru consumația făcută.

Pentru a se asigura că tinerele nu fug cu clienţii, fiecare cuplu era însoţit cu maşina la un hotel din oraş de un membru al grupului.

Oamenii care stăteau în apropierea clubului spun că nu era seară în care să nu iasă scandal.

Procurorii au reuşit să destructureze reţeau după ce un ofiţer sub acoperire a pretins că este client al clubului.

Din probele procurorilor reiese şi faptul că în 2007 pe mâinile grupării a ajuns şi o minoră de 12 ani care a fost luată de pe stradă, din Arad, şi după ce a fost sechestrată, apoi bătută, a fost adusă în Lugoj în această reţea.

De pe urma exploatării unei singure tinere, membrii reţelei câştigau 3.000 de euro în două săptămâni. La percheziţii procurorii au găsit 4.800 de euro în club. Banii erau încasările pe câteva ore. Alţi 11.000 de euro au fost găsiţi la casele şefilor clanului Bucătaru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri