Video Protest extrem în Capitală: Două persoane s-au urcat pe acoperișul unei case și cer să discute cu autoritățile din Sectorul 3

Data actualizării: Data publicării:
doia oameni urcati pe acoperisul unei case
Două persoane s-au urcat pe acoperișul unei case și cer să discute cu autoritățile din Sectorul 3. Foto: Captură TV Digi24

Protest extrem în Capitală. Două persoane s-au urcat pe o casă și cer să discute cu autoritățile din Sectorul 3. Atenție, imaginile din materialul video au un puternic impact emoțional.

Potrivit primelor informații, cei doi urmează să fie evacuați din locuință, sunt nemulțumiți de decizia luată de autorități și cer să discute cu primarul Robert Negoiță.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, jandarmerie și pompieri. De asemenea în zonă a ajuns și un negociator care discută cu ei și încearcă să îi convingă să coboare de pe acoperiș.

Traficul în zonă este blocat în acest moment. Este vorba despre mai multe străzi care sunt blocate de echipajele salvatorilor.

Șoferii care ajung în zonă sunt redirecționați de polițiștii de la rutieră pe rute alternative.

„La data de 19 aprilie 2023, în jurul orei 17:30, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 11 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că două persoane se află pe acoperișul unei locuințe, din sectorul 3. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri, precum și negociatori și echipaje din cadrul ISU București – Ilfov”, transmite Poliția Capitalei.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri