Radu Mazăre: „Au fost tocmiţi oameni care vizează eliminarea mea fizică în vacanţa pe care o s-o petrec în Madagascar”

Data publicării:
radu mazare madagascar

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, ar fi primit ameninţări cu moartea. El susţine că a auzit anumite zvonuri prin care „milionari din Portul Constanţa” ar fi plătit oameni care să îl urmărească în vacanţa lui din Madagascar şi să îi pună în pericol viaţa.

Am informaţii că ar fi fost tocmiţi nişte oameni care or să plece în Madagascar odată cu mine. Când ajung acolo, urmând sau vizând eliminarea mea fizică, în vacanţa următoare, pe care o s-o petrec în Madagascar.  Tocmiţi de... nu pot să vă spun şi de cine. Şi v-am spus public acum că, dacă cumva se întâmplă aşa ceva, atunci apropiaţii mei au mai multe amănunte despre cine ar fi făcut lucrul ăsta. (...) Eu nu sunt un tip care să ascult zvonuri. Nici lucrul ăsta nu-l cred. Dar în orice caz, dacă se întâmplă ceva, apropiaţii mei ştiu exact despre cine este vorba şi cum ar urma să se întâmple, dacă - doamne fereşte - se întâmplă ceva. Nu pot să spun cu degetul despre cine şi care anume dintre milionarii din port ar fi tocmit nişte oameni pentru aşa ceva. Pentru că nu vreau să acuz oamenii degeaba”, a spus primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Edilul pleacă săptămâna viitoare în vacanţă, pentru zece zile, în ţara aflată pe coasta estică a Africii, împreună cu mama lui şi cu mai mulţi apropiaţi. El a mai spus că nu a anunţat serviciile de informaţii în legătură cu acest pericol care l-ar paşte.

Marţi dimineaţă, procurorii anticorupţie derulează percheziţii la locuinţa primarului şi la sediul instituţiei pe care o conduce, într-un dosar de corupţie care îl vizează.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri