Radu Mazăre denunță șpagă pentru Mamaia

Data publicării:
radu mazare - mfax

Miza planului este uriașă. Fără acest plan, în Mamaia nu se va mai putea construi nimic, proiectele edilului ar rămâne pe hârtie. Planul urbanistic prevede construirea unui port de agrement, a unor insule, a unui heliport și construirea unui nou centru al stațiunii Mamaia.

Planul mai prevede ridicarea unor clădiri de 22 etaje, dar și hoteluri de 4 și 5 stele. 

Vechiul plan a fost blocat în 2011 de Elena Udrea, care spunea că în Mamaia s-a construit destul.

În Mamaia se vorbește despre investiții de 50 milioane de euro care ar fi trebuit să aibă loc, dar în lipsa noului plan, ele nu vor mai fi posibile.

„Nu se poate, stau de trei luni de zile și aștept aviz de la un minister, vi-l arăt, cu toate trăznăile. Vi le arăt de o să rămâneți trăzniți, cruciți o să rămâneți să vedeți ce hârtii am primit eu de acolo. O să vedeți cum niște funcționari dintr-un minister ne chinuie de trei luni de zile, nu pot să dau drumul nici măcar lucrărilor pe fonduri europene”, a spus Radu Mazăre.

„I-am promis lui Ponta că nu o să vă spun până nu port această discuţie cu el. O să vă dau să citiţi şi o să vă cruciţi. Ca să nu vă mai zic că mi-au cerut prin intermediari şi şpagă. Poimâine sunt la Ponta, dacă mă întorc fără aviz o să vă arăt tot, vă pun pe masă și le judecați voi, nu eu”, a  mai declarat el. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri