Radu Mazăre: Nicuşor Constantinescu a fost operat din nou. I-au mai făcut o gaură în burtă

Data publicării:
nicusor constantinescu crop-2

Radu Mazăre a mers, marţi, la Poliţia Judeţeană Constanţa, unde se prezintă săptămânal, ca o condiţie a controlului judiciar,iar înainte de a intra în sediu a fost întrebat de jurnalişti ce mai ştie despre Nicușor Constantinescu.

„Mă tot întrebaţi când se întoarce, pe mine mă interesează cum se simte. Am vorbit cu el acum două zile. A fost operat din nou, este la New York. A fost internat două zile, i-au făcut morfină şi i-au mai făcut o gaură în burtă. Nu ştiu ce să vă zic, e amestecat, pentru că a făcut iar o pungă de puroi de 600 de miligrame. Nu e stabilă situaţia lui”, a spus Radu Mazăre.

El a precizat că din cauza acestor probleme vindecarea nu decurge aşa cum ar trebui, iar Nicuşor Constantinescu nu poate începe radioterapia.

„Vindecarea nu a mers aşa cum ar fi trebuit să meargă şi până când nu termină toate probleme astea nu poate să înceapă radioterapia. Vorbeam cu el, nu e uşor, numai în sufletul lui să nu fi. Internat la New York într-un spital, singur, că nu avea nimeni voie să stea acolo la urgenţă, i-au făcut două zile morfină. Dacă i-au făcut morfină, vă daţi seama în ce stare e”, a spus primarul Constanţei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, diagnosticat cu cancer la prostată, se află de mai multe luni la tratament în SUA. El a solicitat Tribunalului Bucureşti să îi prelungească şederea în SUA până la 1 octombrie, solicitarea urmând să fie judecată de instanţă miercuri.

O nouă propunere de arestare preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, formulată de procurorii anticorupţie, va fi dezbătută, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, după mediatizarea unor imagini în care preşedintele CJ Constanţa fumează la terasa unui restaurant din New York.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri