Radu Stroe: Înlocuirea prefectului de Bistriţa Năsăud a fost „o decizie politică”

Data publicării:
23122012 20prefectbn-40155

Este o decizie politică luată la nivelul USL-ului, n-are legătură nici cu reaua sau slaba activitate a fostului prefect, nici cu o susţinere fără nici un fel de sens. Adică e decizie politică”, a răspuns scurt ministrul, într-o conferinţă de presă susţinută duminică la Palatul Victoria.

Citeşte şiȘefii DGIPI vor fi numiți de premier. Radu Stroe: „E o instituție mai specioasă, pardon, specială”

Sâmbătă, în prima sa şedinţă după învestire, Guvernul l-a desemnat pe liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, în funcția de prefect al judeţului. El o înlocuieşte pe prima femeie prefect a judeţului, Nastasia Ani Bob, în baza unei hotărâri aprobate de noul Cabinet.

Nastasia Ani Bob a fost propusă în funcţia de prefect tot de Partidul Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, formaţiune în care a deţinut funcţia de vicepreşedinte la nivel judeţean. A preluat prefectura în această primăvară, în urma unei decizii a Guvernului din 8 mai 2012 privind schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor PDL şi UDMR.

Până la preluarea funcţiei, Nastasia Ani Bob ocupa postul de consilier juridic superior în cadrul Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale.

Ioan Țintean a fost membru al Partidului Comunist Român între 1980-1989, fără să deţină funcţii politice, iar din februarie 1990 este membru PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri