Raed Arafat critică atitudinea unor sinistrați

Data publicării:
isu teleorman

Intervenție susținută a pompierilor în aceste zile la inundații... dar atitudinea unor localnici a lăsat de dorit. Raed Arafat critică atitudinea unor sinistraţi. Într-o intervenţie la Digi24, şeful DSU a declarat că la Vâlcea, după inundaţii, a văzut bătrâni care îşi curăţau singuri casele şi tineri care stăteau şi se uitau.

Raed Arafat, șeful DSU: La Vâlcea am văzut bătrâni care îşi curăţau casele alături de pompieri şi am văzut şi tineri care stăteau şi se uitau. Chiar unuia dintre ei i-am zis că, totuşi, ar fi bine să ajute pompierii. Dacă pompierii lucrează la ei în casă ar trebui să lucreze şi ei. Au trecut la treabă. Nu ştiu cât timp au lucrat alături de pompieri, dar lucrurile diferă de la un loc la altul şi de la om la om. Am văzut oameni la 70-80 de ani lucrând alături de pompieri.

Diferenţa e de educaţie şi de experienţă. Cei care sunt bătrâni sunt obişnuiţi să-şi facă treaba singuri. Nu se aşteptau să vină pompierii să-i ajute. Alţii mai tineri aşteaptă ca totul să fie servit pe tavă şi ei să nu facă Nimic. E o atitudine greşită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri