Raed Arafat: Există conturi de Facebook false, pe care se postează în numele meu

Data publicării:
RAED ARAFAT MINISTERUL SANATATII CONFERINTA

Raed Arafat / Foto: Mediafax

Raed Arafat precizează că pagina al cărei administrator pretinde că ar fi cea oficială a secretarului de stat a atins un număr mare de persoane înscrise care îl urmăresc şi care sunt induse în eroare.

„Doresc să atrag atenţia că eu nu am nici un cont facebook personal sau oficial administrat direct de mine sau indirect de alte persoane autorizate de mine şi îi rog pe cei care folosesc Facebook a nu da crezare mesajelor şi informaţiilor comunicate în aceste conturi. Am reluat demersurile de blocare a conturilor false care se folosesc de numele meu. Contul fals principal şi activ prin care administratorul acestuia pretinde a fi dr. Raed Arafat are adresa: ro-ro.facebook.com/Dr.RaedArafat‎, cu peste 86.000 persoane înscrise”, se arată în comunicatul transmis Mediafax.

Secretarul de stat consideră că, deşi unele mesaje postate pe contul respectiv au caracter pozitiv, este un abuz grav din partea administratorului contului să îi utilizeze numele fără să aibă autorizarea sa.

În cazul în care doresc să transmit mesaje populaţiei, cu siguranţă voi face acest lucru direct, fără intermediari, prin mijloacele mass media sau prin alte mijloace pe care le consider oportune”, mai spune Raed Arafat, în comunicat. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri