Sari la conținut

RAPORT. Eugen Stan nu respecta programul de 8 ore în trei schimburi

Poliţistul Eugen Stan îşi desfăşura activitatea în funcţie de orarul şi de priorităţile şefului său direct, comisarul şef Rene Emanuel Voicu, arată raportul făcut public de Guvern vineri seară, pe baza documentelor furnizate de şeful Polţiei Române Bogdan Despescu.

2018-01-08 politist suspect pedofilie-1641-george calin

FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

"Activitatea profesională desfăşurată de agent este nesemnificativă raportat la standardele de performanţă asociate postului ocupat, situaţie care a fost posibilă doar cu ştiinţa şefului direct, comisar şef de poliţie Voicu Rene Emanuel, aspect care a permis apariţia unor nemulţumiri în colectivul structurii. Comisar şef de poliţie Voicu Rene Emanuel a manifestat superficialitate în modul de întocmire a planificării de serviciu a agentului de poliţie Eugen Stan, în neconcordanţă cu programul de lucru stabilit în fişa postului, în sensul că agentul nu respecta programul de lucru de 8 ore, pe trei schimburi, ci îşi desfăşura activitatea în funcţie de orarul şi de priorităţile şefului său direct", se arată în document.

De asemenea, raportul consemnează că Voicu i-a trasat lui Stan "sarcini ce nu au avut ca scop atingerea standardelor de performanţă asociate postului ocupat".

Comisarului şef de poliţie Alina Dobre, şeful de Poliţie Rutieră pentru sectorul 2, i se reproşează că "nici nu cunoştea faptul că agentul de polişie Stan Eugen ocupă o funcţie în statul de organizare al biroului".