Rareş Bogdan susţine că preşedintele României i-a propus să conducă TVR

Data publicării:
rares bogdan

 

În faţa membrilor CNA, Rareş Bogdan a declarat că exact în pauza de publicitate a acelei emisiuni a fost sunat de consilierul prezidenţial Andrei Muraru, care i-ar fi propus să facă parte din conducerea TVR.

Rareş Bogdan: „Am fost sunat de către un domn să mi se spună că președintele României dorește să vorbească cu mine a doua zi. A doua zi, am sunat, am vorbit cu consilierul domniei sale. Și domnul președinte mi-a spus: Aș vrea să mergi la Televiziunea Română din partea Președinției României ca reprezentant în Consiliul de Administrație și, ulterior, propunere de președinte, director general” (sursa: paginademedia.ro).

Rareş Bogdan susţine că a declinat propunerea şi că o altă variantă la şefia TVR era Cătălin Tolontan, redactor-şef la Gazeta Sporturilor.

Cătălin Tolontan, redactor-şef Gazeta Sporturilor: „Din fericire, trăim într-o țară unde Preşedintele României nu poate propune nimănui să fie directorul general al televiziunii publice. Doar Parlamentul, ca reprezentat legitim al cetăţenilor şi, totodată, al plătitorilor de taxă radio-tv, decide acest lucru. Iar preşedintele României ştie foarte bine acest lucru. Ce poate propune preşedintele este un om din cei 13 ai Consiliului de Administraţie”. (sursa: paginademedia.ro).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri