Rătăcit în pădure: Un băieţel s-a pierdut miercuri seară într-o zonă împădurită din judeţul Suceava

Data publicării:
ratacit

Un copil în vârstă de şase ani s-a rătăcit într-o pădure din comuna Fundu Moldovei, judeţul Suceava. Miercuri seară, băieţelul se afla la cules de ciuperci cu fratele şi tatăl său. În momentul în care au trecut prin dreptul unei stâne, copilul s-a speriat şi a început să fugă.

Copilul a dispărut în jurul orei 18.00 şi, de atunci, zeci de localnici, pompieri, poliţişti şi jandarmi îl caută.

Părinții nu au alertat imediat autoritățile, ci au plecat împreună cu câțiva localnici în căutarea lui. După lăsarea întunericului, și-au dat seama că este din ce în ce mai greu să se descurce în pădure și au apelat 112.

Mai mulți polițiști jandarmi și pompieri au fost trimiși în zonă pentru a-l căuta pe băiat. Aceștia, împreună cu localnicii, au format grupuri care au plecat pe muntele Botușel, în căutare. Alături de ei a venit și salvamontul din Suceava, iar Poliția de Frontieră a trimis un echipaj cu aparatură de termoviziune.

Zona în care s-a rătăcit băiatul este una dificilă, pentru că este întinsă pe o suprafaţă de câțiva zeci de kilometri, cu teren accidentat. Riscurile sunt cu atât mai mari cu cât temperatura pe timpul nopții a scăzut și la 7 grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri