RCS & RDS deschide două noi magazine în Bucureşti

Data publicării:
Magazin Digi 2

RCS & RDS a lansat trei magazine în București FOTO: RCS & RDS

Această etapă face parte din procesul de tranziție a produselor și serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicații, precum și divizia de conținut TV, respectiv toate televiziunile deținute.

Citiți și: RCS & RDS deschide primul magazin sub brandul Digi în București

RCS & RDS a inaugurat miercuri un nou magazin, pe Calea Moșilor FOTO: RCS & RDS

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi și la nivelul rețelei sale de magazine. Schimbarea aduce un nivel sporit de interacțiune cu clienții, care sunt consiliați de personalul companiei pentru a putea face o alegere cât mai potrivită cu necesitățile lor de comunicare. Totodată, noul magazin vine în întâmpinarea clienților cu un design modern și unic în piața de telecom.

Magazinele sunt delimitate în mai multe zone: zona de consiliere şi vânzare servicii şi produse Digi pentru acasă, zona de consiliere şi vânzare Digi Mobil, unde clienţii au acces la gama de echipamente şi telefoane mobile şi zona de plată a facturii, unde clienţii îşi pot achita facturile lunare. Totodată, magazinul Digi este dotat cu echipamente de ultimă generaţie pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile companiei.

Noul magazin RCS & RDS din Calea Moșilor FOTO: RCS & RDS

Compania va moderniza gradual și va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezență proprii existente la nivelul întregii țări. RCS & RDS a deschis şi alte magazine sub brandul Digi în oraşele Oradea, Timişoara, Cluj, Galaţi, Constanţa, Târgu Jiu.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania, Italia și Cehia.

RCS & RDS a inaugurat miercuri un nou magazin, pe Calea Moșilor FOTO: RCS & RDS

Compania este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă și mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut.

Compania deține singura televiziune de știri în format full HD, Digi24 HD, cu opt stații locale, trei canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, trei programe de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri