Sari la conținut

RCS & RDS dublează vitezele la internet fără niciun cost suplimentar

Clienţii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 vor beneficia de Digi Net Fiberlink 100 cu viteze de până la de 100 Mbps, fără niciun cost suplimentar. Această migrare este în desfășurare și se realizează gradual, astfel încât clienții să nu fie afectați și să se asigure o bună funcționare a serviciilor de internet.

RCS & RDS a lansat în urmă cu un an internetul cu cea mai mare viteză disponibilă în România până în prezent, abonații săi beneficiind astfel de viteze de transfer (download) de 1000 Mbps pentru 45 Lei/55* Lei pe lună (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 1000 și de până la 500 Mbps pentru 45 de lei pe lună (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 500.

 

*tariful pentru Fiberlink 1000 este 55 Lei (TVA inclus), iar reducerea de 10 Lei (TVA inclus) se aplică pentru abonații care au contractat Digi TV Digital și Digi Tel sau Digi TV Digital și Digi Mobil din oferta curentă.

Mai multe detalii despre ofertele companiei găsiţi pe site-ul www.rcs-rds.ro

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în Romania, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deţine singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.