Reacția lui Ionuț Negoiță, patronul clubului Dinamo, după violențele de la proteste

Data publicării:
negoita

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a fost acuzat, miercuri seară, inclusiv de fosta sa soție, că ar sta în spatele scenelor de violență create de către unii dintre protestatari la mitingul pașnic din fața Guvernului, scrie digisport.ro.

negoita

Huliganii, despre care s-a spus că sunt din galeria lui Dinamo, au provocat mai multe pagube în Piața Victoriei, incidente care s-au soldat și cu răniți.

Negoiță a reacționat destul de repede și a remis mass-media un comunicat prin care se dezice de toate aceste acuze. În plus, omul de afaceri a spus că va regla și toate aceste aspecte în justiție. Mai mult, finanțatorul ”câinilor” a mai precizat că va pune la dispoziția autorităților toate înregistrările video de la hotelurile pe care le deține.

„Avand in vedere calomniile vehiculate azi-noapte, potrivit carora eu sau cineva din familia mea ar avea vreo legatura cu grupurile de huligani si elementele antisociale care au deturnat protestul pasnic desfasurat ieri, in Capitala, sunt absolut nevoit sa fac urmatoarele precizari:

- Nu am avut, nu am si nici nu voi avea niciun fel de legatura cu actiunile gruparilor violente, indiferent daca din acestea fac parte sustinatori ai echipei Dinamo sau ai oricarei alte echipe.

- Consider ca aceia care promoveaza aceste CALOMNII in spatiul public, fara a avea nici cel mai mic motiv, intr-un moment de maxima emotie si incarcatura sociala, sunt iresponsabili, manipulatori si rau intentionati, provocandu-mi mie si familiei mele grave prejudicii. Pe absolut toti cei care dau dovada de aceasta iresponsabilitate ii voi actiona in instanta.

- In ceea ce priveste declaratiile socante facute de fosta mea sotie, sunt consternat de inconstienta de care aceasta da dovada, de felul si de momentul ales pentru a-si duce mai departe vendeta personala impotriva mea. Ne vom vedea in instanta.

- Hotelurile pe care le detin, absolut toate, sunt monitorizate video si imi exprim intreaga disponibilitate de a pune la dispozitia oricui probele video ce atesta ca aberatiile potrivit carora in aceste locuri s-ar fi organizat aceste manifestari violente sunt niste calomnii incredibile.

- Sunt ferm convins ca institutiile statului au toate informatiile care pot lamuri ce s-a intamplat ieri-seara si care este adevarul legat de evenimentele regretabile petrecute. Mai mult, le rog public sa faca lumina cat mai repede in aceasta situatie si sa lamureasca urgent opinia publica.

- Cred ca este important sa se cunoasca faptul ca nici eu si nici fratele meu nu facem obiectul niciunui dosar de urmarire penala care sa intre sub incidenta ordonantelor emise de guvern. Acest lucru poate fi confirmat de institutiile statului.

Ma voi adresa, zilele acestea, Consiliului National al Audiovizualului pentru a-i cere sa ia atitudine fata de linsajul mediatic la care am fost supus in seara zilei de 1.02.2017.

In incheiere, reiterez ca nu exista nici cea mai mica legatura intre mine si familia mea cu ceea ce s-a intamplat azi-noapte.

Ionut Negoita
2.02.2017”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri