Reacția lui V. Ponta: „Cel care face presiuni și intră cu bocancii în justiție este Băsescu”

Data publicării:
ponta basescu resize -Mediafax Foto-Octav Ganea-1

 

„Văd că se și laudă cu faptul că l-a sunat pe procurorul general, nu știu cine sunt noii șefi, stiu doar că sunt din DNA, habar nu am dacă sunt mai buni sau mai răi, știu doar că dl Papici și-a terminat mandatul, la fel cum și-l va termina și preşedintele Băsescu”, a declarat Victor Ponta la un post de televiziune, în replică la declarațiile președintelui.

„Nu am nicio treabă cu aceste schimbări și nu aveam nici dreptul legal, cel ce face presiuni și intră cu bocancii în ultimii nouă ani în Justiție este domnia sa, am înțeles că îl sună pe procurorul general”, a subliniat premierul.

„Tot acest circ pe care îl face preşedintele este de fapt disperarea lui Traian Băsescu că nu mai controlează în totalitate zona în care era domnul Morar și toți ceilalți, ceea ce e un lucru foarte bun, să nu mai controleze această zonă”, a adăugat el.

„Lucurile sunt chiar mai clare decât atât, a expirat cel de al doilea mandat și asta e, a plecat dl Morar, au expirat mandatele adjuncților, toată lumea știa”, a spus premierul.

Şeful Secţiei I din DNA, Lucian Papici, a fost revocat din funcție ieri de procurorul general Tiberiu Niţu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri