Reacţii şi critici la o imagine cu Adrian Vasilescu printre protestatari

Data actualizării: Data publicării:
adrian vasilescu protest daniel catalin zamfir fb

O fotografie în care Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, este surprins la protestele din Piaţa Victoriei a iscat multiple reacţii şi critici pe reţeaua de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primul care a postat fotografia este senatorul Daniel Cătălin Zamfir, recent devenit membru ALDE, după demisia din PNL. Daniel Zamfir a fost iniţiatorul legii pentru plafonarea dobânzilor la creditele bancare. 

"Oooo.. Ce surpriza! Un adevărat #rezistent, din diaspora și el, care, bineînțeles, nu mai suporta comunismul. Și nu suportă, probabil, nici că nu mai creste ROBOR-ul.
Nasol daca Parlamentul votează legile împotriva cămătăriei, asa-i? Nasol și dacă Parlamentul votează sa răspundeți și voi, cei de la BNR, civil și penal pentru încălcarea legii!
Apropo, Van Groningen e in vacanta, asa-i?", este comentariul pe care politicianul l-a făcut la imaginea postată.

Ulterior, postarea sa a fost preluată de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu: "Ne mai miram de ce creștea Roborul fără nicio cauza economică..."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri