Recompensă pentru averea dispărută. Un bărbat oferă 10.000 de euro pentru prinderea hoțului

Data publicării:
seif

Ajuns la capătul răbdării, acest bărbat e hotărât să pornească o investigaţie pe cont propriu şi să găsească hoţul care l-a lăsat fără avere. Omul spune că şi-a convins prietenii să îl împrumute cu 10.000 de euro, bani pe care are de gând să-i ofere celui care va ajuta la prinderea faptaşului.

La un moment dat, se zicea că poliția ar avea o pistă, însă totul e mort. M-am gândit să dau 10.000 de euro recompensă celui care va prinde hoțul. Decât să pierd toți banii, mai bine cineva să dea un fir la poliție”, spune Nicolae Cantemir.

În acest caz, poliţia a deschis o anchetă. Mai mulţi angajaţii ai băncii au fost audiaţi, au fost vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere, însă până acum nu s-a găsit niciun vinovat.

Cercetările continuă, există un cerc de suspecți, sunt strânse probe, au fost administrate mai multe mijloace probatorii. Ancheta poliției se desfășoara indiferent de existența recompensei”, susține Daniel Radu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

Omul de afaceri nu este singura persoană care a reclamat dispariţia banilor din seif. În aceeaşi situaţie se află şi primarul comunei prahovene Plopu. Acesta susţine că i-au dispărut aproape un million de euro şi un kilogram de bijuterii din aur pe care le avea depozitate într-o cutie de valori la aceeaşi agentie a băncii din Ploieşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri