Reportaj cu camera ascunsă. Speculanții vând bilete la meciul Stelei cu Chelsea la preț triplu

Data publicării:
06032013 20speculanti-53287

Polițiștii și jandarmii încearcă să îi descopere și să îi amnedeze, dar nu au prea mult succes. Doar câteva zeci de tchete au fost până acum confiscate. Digi24 a realizat un reportaj cu camera ascunsă cu unul dintre speculanți, găsit pe internet.

Reporterii Digi24 au cumpărat un singur bilet la meciul de mâine seară, la un preț de trei ori mai mare decât cel oficial. Adică au plătit 300 de lei în loc de 100.

Polițiștii au început și ei să-i vâneze pe speculanți și au confiscat până acum 20 de tichete. „Polițiștii de la investigarea fraudelor au în vedere și mediul online. Avem date și informații că multe dintre aceste bilete sunt vândute pe internet”, spune Emilia Mihai, purtător de cuvânt la Poliției Capitalei.

Jandarmii spun că vor infiltra agenți sub acoperire printre suporteri în zona stadionului. Fenomenul speculei cu bilete este cunoscut de autorității de ani de zile. Câți banii negri se obțin astfel nu se cunoaște însă. Una dintre soluții este ca organizatorii nu ar trebui să pună în vânzare toate biletele în același timp. Dacă tichetele ar fi suplimentate în ziua meciului, speculanții nu ar avea cui să mai vândă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri