REPORTAJ. Cum arată Autostrada București-Pitești, la o zi după coșmarul a sute de șoferi

Data publicării:
autostrada pustie a1

Șoferii care au vrut și azi să meargă pe autostrada București-Pitești au fost opriți din drum la ieșirea din Capitală. Polițiștii au permis accesul doar utilajelor.

Laurențiu Rădulescu, reporter Digi24, prezent în zonă, a detaliat starea traficului. Sunt porțiuni de drum unde zăpada viscolită pe A1 depășește un metru. Sunt frezele, singurele, care pot face față unei asemena situații în condițiile în care viscolul continuă să ridice mari probleme în această zonă.

Autostrada București-Pitești este închisă de ieri după-amiază, în urma unui carambol în care au fost implicate zece autoturisme și șase tiruri. S-au format blocaje și sute de oameni au așteptat în mașini chiar și șapte ore.

O mașină pe care Laurențiu Rădulescu a găsit-o pe traseu, la kilometrul 54, a fost abandonată de ieri noapte. Cel mai probabil, frezele care vor trece prin zonă o vor arunca în șanț.

Probleme au fost și pe drumul spre A1 dinspre Craiova.

Undeva la zece kilometri de Slatina sunt mașini de deszăpezire care sunt răsturnate pe marginea drumului. Sunt acoperite de zăpadă, fără ca cineva să fie înăuntru

Autoritățile au anunțat că A1 va rămâne închisă până când viscolul se va potoli.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri