Reporterii Digi24 transmit din mijlocul viscolului

Data publicării:
1212reporteri 20digi-38296

Reporteri, operatori, tehnicieni sunt pe drumuri, bat sute de kilometri prin nămeți și viscol. Doar pe unii îi vedeți transmițând în direct. Ceilalți sunt însă și ei acolo, la fel de importanți.

Bacău, Galați, Timișoara. Sunt doar câteva dintre locurile de unde corespondenții Digi24 au transmis pentru dumneavostră. Şi-au petrecut ultimele două zile în zăpadă, pentru a vă oferi informaţii corecte din zonele în care ninsoarea a creat probelme majore. Cele câteva minute de filmare de la televizor înseamnă ore grele de muncă pe teren.

Din Piteşti şi Buzău, Digi24 v-a dat toate informaţiile despre drumurile pe care nu se putea circula. La Timişoara, primul oraş afectat de vremea rea din această iarnă, corespondentul nostru a stat ore în şir în viscol.

Din Dâmboviţa, v-am transmis primii informaţii despre cei 40 de turişti rămaşi pe munte. Nu a fost deloc uşor să ajungem în zonă.

Viscolul şi ninsorile au lovit şi estul ţării. Carul de transmisii Digi24 încearcă să ajungă la cei peste 100 de oameni rămaşi izolaţi, într-o comună din judeţul Neamţ.

În total, peste 100 de oameni au muncit pe teren, în ultimele zile, ca să vă ţină la curent cu modul în care ninsorile abundente au afectat multe zone din România şi pentru a vă ajuta să primiţi informaţii exacte despre şoselele blocate de viscol şi despre cele pe care se poate circula.

Iată câteva imagini din culisele știrilor făcute în condiții de vreme severă!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri