Restricții de circulaţie pentru autovehicule şi pietoni în Sinaia. Centrul stațiunii, blocat timp de două luni

Data publicării:
DN1-MFAX 1

Traficul rutier, dar şi circulaţia pietonilor vor fi restricţionate, timp de două luni, pe mai multe tronsoane de drum din staţiunea prahoveană Sinaia, unde se desfăşoară lucrări de reabilitare a infrastructurii, anunţă Primăria Sinaia, potrivit Mediafax.

Astfel, conform sursei citate, începând de joi, 16 mai, Bulevardul Fedinand, una dintre cele mai circulate artere rutiere din Sinaia, va fi închis din dreptul intrării pe Aleea Peleşului până la intersecţia cu drumul naţional 1, traficul rutier pe această arteră de circulaţie fiind complet blocat.

Pe direcţia Braşov – Centru, circulaţia autovehiculelor se va realiza din Calea Braşovului, continuare străzile 13 Septembrie - Bulevardul Carol I. Pentru tranzitarea oraşului Sinaia se recomandă centura ocolitoare a oraşului, respectiv DN1.

De asemenea, începând cu data de 20 mai, de la ora 9:00, circulaţia rutieră va fi blocată pe strada Octavian Goga, din dreptul intrării în Parcul "Dimitrie Ghica", până la intersecţia cu strada Eroilor. Restricţia pe acest tronson va fi impusă până la finalizarea lucrărilor care sunt estimate a fi terminate în următoarele două luni.

Traficul rutier, inclusiv transportul public de persoane, se va putea face pe Strada Aosta - Strada Spătar Mihail Cantacuzino - Strada Eroilor.

Circulaţia pietonilor în Sinaia va fi şi ea restricţionată pe unele tronsoane de drum. Astfel, începând cu 20 mai va fi închis Bulevardul Republicii din dreptul Bisericii Sf. Ilie până la Hotel Internaţional. Măsura este luată întrucât în zonă se efectuează lucrări de reabilitare a reţelei de apă, estimate a dura aproximativ două luni.

Circulaţia pietonală pe Bulevardul Republicii se va realiza pe partea dreaptă în sensul de mers spre centru.

Staţiunea Sinaia este cea mai căutată dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, mii de turişti alegând ca destinaţie această staţiune în fiecare week-end, dar şi de sărbători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri