Restricții de trafic în Capitală, de Ziua Națională a SUA

Data publicării:
politie masina politie politist stop
Foto: Poliția Română / Facebook

Traficul rutier va fi restricționat, marți, pe străzile din zona Ambasadei SUA, cu ocazia Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii.

politie masina politie politist stop
Foto: Poliția Română / Facebook

Începând cu orele 17,00 și până la orele 24,00, se va restricționa total traficul pe Bd. Dr. Liviu Librescu de la Piața Ion Maier până la intersecția cu Bd. Agronomiei, str. 'Fără nume' de la Complexul Rezidențial între Bd. Dr. Liviu Librescu și Str. Corneliu Roman, precum și pe drumul de servitute din zona sudică a ambasadei, de la intersecția cu Bd. Alexandru Nasta și Str. Corneliu Roman”, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere, citat de Agerpres.

De asemenea, miercuri, între orele 08,00 — 23,00, se va restricționa traficul rutier pe breteaua din parcarea Casei Presei Libere, între Bd. Poligrafiei și intrarea în sediul ADP sector 1.

Solicităm conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menționat să evite deplasarea în zonă, să folosească rutele ocolitoare, să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri”, se arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri