Revelion 2016 | Distracție cu buget restrâns la Cluj-Napoca

Data publicării:
cluj2

O sută de mii de lei dă primăria Cluj-Napoca pentru petrecerea de Revelion, faţă de 330 de mii anul trecut.

În Ajunul Anului Nou îi așteptăm pe clujeni la 21:30 în Piața Unirii. Atunci va începe spectacolul, apoi în preajma Anului Nou vom împărți șampanii”, spune Iulia Perșa, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

Deşi nu la fel de scump ca anul trecut, Revelionul în stradă tot este o atracţie la Cluj-Napoca. Petrecerea de la începutul anului acesta va fi însă greu de egalat. E drept, a fost dublu motiv de sărbătoare: Clujul a fost Capitala Europeană de Tineret şi în Piața Unirii a fost un adevărat spectacol.

„Am invitat The Asteroid Galaxy Tour să deschidă oarecum partea de Cluj internațional și un Cluj european. Deși a fost foarte frig afara, -17 grade, foarte mulți clujeni și tineri au participat la spectacolul oferit de The Asteroids Galaxy Tour cât și la spectacolul de lasere și lumini”, spune Vlad Pop, organizator Capitală Europeană de Tineret.

Zece mii de clujeni au înfruntat atunci frigul și au cântat refrenul unei melodii a DJ-ului Avicii, care avea să strângă mii de spectatori la festivalul Untold șapte luni mai târziu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri