Revelion la cort, organizat de Primăria sectorului 6

Data publicării:
revelion la cort 1

Tot la cort au petrecut revelionul şi anul trecut câteva sute de bucureşteni din sectorul 6. Succesul de atunci i-a încurajat pe organizatori, aşa că anul acesta vor monta un cort mult mai mare, pentru 1.800 de invitaţi.

„Am montat un cort pentru revelion de 1.200 de metri pătraţi, o să mai facem o prelungire, am asamblat podeaua, prelata, acoperişul, fiarele, acum punem mocheta, apoi un drapaj, mese, scaune apoi căldura, aparatele de căldură”, explică muncitorii.

La câţiva paşi va fi instalată bucătăria, unde zeci de bucătari vor pregăti un meniu tradiţional românesc.

„Felul întâi, sarmale cu mămăliguță, cu bacon, ardei iute și smântână, la felul 2 ceafă de porc marinată cu pătrunjel, piept de pui la grătar cârnați proaspeți”, prezintă meniul Cristina Oprescu, angajat primărie.

Peste doar câteva zile cortul va fi montat, dar ultimele pregătiri vor fi făcute chiar înainte de revelion pentru ca produsele să fie proaspete. Cei care aleg varianta petrecerii la acest cort cumpăna dintre ani au şi un bonus, patinoarul este la doar câţiva paşi.

S-au pus deja în vânzare 1800 de bilete şi, în doar câteva zile, au fost cumpărate peste 500.

„Am fost anul trecut acolo, acum doi ani când făcea la lac, acum în ideea că mi-a zis fata, merg ei şi pe lângă ei şi noi, eu stau la o staţie mie îmi convine”, spune doar una dintre persoane.

Organizatorii promit că pe scenă vor urca solişti de top, iar la miezul nopţii cerul va fi luminat de un foc de artificii impresionant.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri