REVELION LA MALUL MĂRII. Hotelierii se întrec în oferte speciale

Data publicării:
0712 20revelion 20mare-37329

Pentru că 31decembrie şi 1 ianuarie cad luni şi mari, imediat după weekend, pachetele ajung şi la patru zile, dar turiştii pot opta şi pentru perioade mai scurte, de 3 sau 2 zile. La patru si cinci stele, pachetele includ, pe lângă cazare, meniuri sofisticate, brunch-uri, mese festive cu programe artistice şi invitaţi-surpriză.

În plus, hotelurile care se respectă organizează Revelionul în mai multe saloane, pe mai multe gusturi: party gen club, petrecere cu orchestră. Nu vor lipsi focurile de artificii pe malul mării.

Pachetele includ în fiecare seară concursuri de table, grătar în aer liber, spectacole de colinde, muzică tradiţională românească, programe speciale pentru cei mici. Copiii până la şapte ani au gratuitate la cazare şi masă, iar cei între 7 şi 12 ani, beneficiază de 50 la sută reducere.

În camere, turiştii vor găsi produse specifice sărbătorilor, şampanie şi cadouri-surpriză din partea hotelierilor. Pachetele includ acces gratuit la Spa şi la sălile de fitness.

Preţurile variază în funcţie de numărul de stele al hotelului şi de pachetul ales. La un hotel de patru stele, un sejur de trei nopţi, în care este inclusă cazarea, masa de Revelion, cina specială din ajun,k dar şi accesul gratuit la centrul SPA, costa 1.600 de lei de persoană.

Alte hoteluri de lux ofera sejururi mai scurte, de doar 2 zile şi o noapte de cazare. Un Revelion exclusivit îl găsiţi la hotelurile de 5 stele. Nu sunt multe, însă petrecerile pe care le promit vor statisface cu siguranţă chiar şi cele mai rafinate gusturi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri