Revoltă după o petrecere uriașă: Pentru asta îmi petrec 8 ore la serviciu purtând mască și vizieră? Amenda primită de organizator

Data actualizării: Data publicării:
petrecere club fara protectie

Indignare pe Facebook după o petrecere uriașă într-un club unde regulile sanitare au fost ignorate complet. „Pentru asta îmi petrec 8 h/zi la locul de muncă purtând mască și vizieră? Pentru asta stau toți elevii cu mască, până la 8-9 ore pe zi? Pentru asta s-a trecut la învățământul hibrid, în care ai parte de educație din 2 în 2 săptămâni?”, a scris o persoană pe rețeaua socială. Poliția a anunțat că în acest caz a dat trei amenzi în valoare totală de 21.500 de lei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind desfășurarea unui eveniment, pe terasa unui club din sectorul 1 al municipiului București, vă aducem la cunoștință următoarele : A fost aplicată o sancțiune contravențională, în cuantum de 10.000 de lei, organizatorului evenimentului, conform HG. nr. 782 din 2020, precum și o altă sancțiune contravențională, tot în cuantum de 10.000 de lei, administratorului societății comerciale, în spațiul căreia a avut loc evenimentul”, transmite Poliția.

„De asemenea, a fost aplicată și o sancțiune contravențională, conform Legii nr. 61/1991 , pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, sancțiune în valoare de 1.500 de lei. Totodată, se continuă verificările, pentru identificarea și sancționarea participanților, care au încălcat normele de protecție sanitară”, se mai arată în comunicatul instituției.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri