Români blocaţi pe un aeroport din Elveţia. Wizz Air își cere scuze

Data publicării:
wizzair1

©FOTO: telespectator Digi24

ACTUALIZARE 23:00 Compania Wizz Air face următoarele precizări într-un e-mail transmis redacției Digi24:

„Zborul Wizz Air de la Basel la Cluj-Napoca a fost reprogramat pentru mâine dimineață la ora locală 7:30 din cauza unei probleme tehnice apărute la aeronavă. Pasagerii sunt tratați conform politicii Wizz Air și a regulamentelor Uniunii Europene și au primit cazare la hotel, alimente și apă. Pasagerii au putut alege între a călători cu zborul reprogramat, a li se rambursa suma plătită sau a păstra contravaloarea biletului sub forma de credit Wizz. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor și a echipajului este prioritatea noastră principală", au declarat reprezentanții companiei.


Cursa Wizz Air trebuia să decoleze la ora 8:45 spre Cluj-Napoca, unde urma să ajungă la ora 11:15. La ora 9:00, pasagerii au fost anunțați că aeronava are o problemă la o roată și că urmează să fie adusă de la Frankfurt o roată nouă, decolarea urmând să aibă loc la ora 15:00. Numai că, la ora 15:00 pasagerii au fost anunțați de o nouă întârziere, pentru că roata nu a mai venit de la Frankfurt, ci urma să fie adusă de la Zurich, a relatat pentru digi24.ro unul dintre călători, care a transmis și câteva fotografii.

©FOTO: telespectator Digi24

Călătorii s-au plâns că nu li se dau prea multe informații, iar răbdarea le este pusă serios la încercare.

În cele din urmă, cursa a fost anulată, urmând să decoleze duminică și să ajungă la Cluj-Napoca până în prânz. Pasagerii vor fi cazați la un hotel.

©FOTO: telespectator Digi24

Compania Wizz Air nu a putut fi contactată la București, iar pe site-ul său nu sunt informații referitoare la acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri