Români loviți cu mașina la Londra. Un rănit a murit

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie in londra
Un bărbat înarmat care spunea că vrea să se sinucidă a fost împușcat mortal de polițiști, în Londra. Foto: Guliver/GettyImages

Unul dintre românii răniți la Londra în urmă cu o săptămână, după ce o mașină i-a lovit – intenționat, potrivit martorilor -, a murit din cauza rănilor grave, a anunțat poliția londoneză pe Twitter.

londra politie
Foto: Guliver/GettyImages

Românul, numit în comunicatul polițiștilor „Victima 3”, a murit vineri, dar anunțul a fost făcut abia azi.

Alți trei răniți sunt încă în spital, unul dintre ei în stare critică, iar o a cincea persoană a fost externată, deoarece rănile sale nu erau atât de grave.

Ancheta în privința acestui incident este încă în desfășurare, mai spune poliția londoneză.

Cinci persoane au fost rănite în dimnineața de 26 februarie, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni din cartierul Bellingham, situat în sud-estul Londrei. Martorii declarau că răniţii sunt angajaţii români ai unei spălătorii de maşini din apropiere.

Martorii spun că maşina a ieşit de pe carosabil şi a intrat în plin în oamenii aflaţi în faţa unei spălătorii.

Şoferul a fost reţinut de poliţie şi dus mai întâi la spital, pentru că avea o leziune craniană. Este vorba despre un bărbat de 23 de ani. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri