România, neafectată de atentatul terorist din Franța. Cum sunt catalogate stările de alertă

Data publicării:
15514 770090123075769 7820512572821403320 n

Verde (scăzut) - informaţiile disponibile şi evenimentele recente indică faptul că un atac terorist este foarte puţin probabil.

Albastru (precaut) - informaţiile disponibile şi evenimentele recente indică un risc scăzut de producere a unui atac terorist.

Galben (moderat) - informaţiile disponibile şi evenimentele recente indică faptul că există risc terorist general, fiind posibil un atac terorist.

Portocaliu (ridicat) - informaţiile disponibile şi evenimentele recente indică un risc terorist crescut, fiind probabil un atac terorist.

Roșu (critic) - informaţiile disponibile şi evenimentele recente indică un risc iminent de producere a unui atac terorist. 

Panica domneşte pe străzile din Paris, la aproape 24 de ore după cel mai grav atentat care a lovit Franţa în ultimii 50 de ani.

O poliţistă a fost ucisă, în sudul Parisului, într-un schimb de focuri cu un individ înarmat şi au fost înregistrate mai multe atacuri antimusulmane pe teritoriul Franţei.

Între timp, şapte persoane au fost reţinute, iar unul dintre bărbaţii care ar fi participat la atacul de ieri din redacţia Charlie Hebdo s-a predat poliţiei. Principalii suspecţi sunt însă în libertate.

Întreaga lume este alături de poporul francez. La Ambasada Franţei la Bucureşti este deschisă cartea de condoleanţe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri