Sari la conținut
News Alert

Suporterii polonezi s-au luat la bătaie în Centrul Vechi

Mai mulți suporteri polonezi au fost imobilizați de jandarmi în Centrul Vechi. Incidentul are loc în condițiile în care peste 1.000 de fani ai naționalei Poloniei sunt deja la București. 

 

Incidentele au izbucnit într-un bar din Centrul Vechi. Printre protagoniști sunt și suporteri ai echipei Legia Varșovia, cunoscuți ca ultrași.

Violențele au avut loc între două grupuri de suporteri polonezi. Aceștia au aruncat unii în alții cu scaune, apoi au început luptele corp la corp.

Cei care au chemat jandarmii au fost chelnerii din bar.

Șase persoane au fost urcate în mașinile jandarmilor și duse la secția 14 de poliție. Cel puțin o persoană avea capul spart.

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a confirmat la Digi24 că incidentele au avut loc între suporterii polonezi și că nu au avut loc confruntări cu forțele de ordine.

Aproximativ 4.000 de suporteri polonezi, unii dintre cei mai violenți din Europa, sunt așteptați în această seară în Capitală, unde va avea loc meciul România-Polonia.

Jandarmeria a mobilizat forţe impresionante pentru a ţine situaţia sub control. La fel şi Poliţia Capitalei, care a declanşat codul portocaliu de alertă.

Pe aceeași temă