Rompay a lansat un nou serviciu de plată!

Data publicării:
TR Carrefour Colosseum 1

Noul serviciu de plată în numerar a facturilor RCS & RDS este disponibil acum în toată reţeaua de terminale Rompay. Punctele de încasare Rompay reprezintă o alternativă modernă de achitare a facturilor, oferind abonatilor RCS & RDS facilitatea de a plăti într-un mod mai rapid, cu minim de efort și fără a avea nevoie de asistenţă. 

Plata facturilor prin terminalele Rompay este foarte accesibilă, compania punând la dispoziția clienților o rețea de 930 de puncte de plată amplasate în București și 25 de județe, atât în mediul urban, cât și rural în supermarket-uri: (Mega Image, Carrefour, Supeco, CrisTim), hipermarket-uri (Auchan, Carrefour, Real, Cora), puncte de lucru ale furnizorilor de utilități, piețe agroalimentare și complexuri comerciale, gări, benzinării și magazine de proximitate, stradal, în zone intens circulate din București, Timișoara și Giurgiu și în stațiile de metrou din București.

Înregistrarea plății se face rapid, în mai puțin de 1 minut, prin scanarea codului de bare de pe factura sau tastarea codului client. Plata se realizează prin utilizarea ecranelor tactile, cu respectarea instrucțiunilor de pe monitor. În eventualitatea în care clienţii au nevoie de asistenţă şi informaţii la efectuarea plăţilor, au la dispoziţie numerele de Call Center Rompay cu program prelungit până la orele 23:00 inclusiv în weekend.

Pentru că ne dorim să oferim clienților noştri cele mai bune şi mai variate servicii, portofoliul Rompay s-a imbogățit cu noua aplicație de plată a facturilor RCS & RDS. Prin acest serviciu, abonații RCS & RDS beneficiază de accesul la o metodă simplă, rapidă şi sigură de plată, utilizând terminalele self service aflate în imediata apropiere a locuinței sau a locului de muncă” a declarat Dorin Gabriel Nicolae, Director General Adjunct.

Despre RomPay

Fiind prima companie lansată pe piața terminalelor self-service din România, Rompay Solutions se numără printre liderii industriei de vending pe segmentul plăţilor electronice. Activând pe piaţa naţională din ianuarie 2009, Rompay oferă populaţiei o metodă simplă, rapidă şi accesibilă de efectuare a plăţilor pentru o gamă diversificată de servicii. Clienţii Rompay îşi pot plăti amenzile, taxele și impozitele, achita facturile de utilităţi, reîncărca cartelele telefonice, achiziţiona roviniete și bilete de avion și procura diverse servicii și produse în mai puţin de 1 minut, fără a avea nevoie de asistenţă.

Rompay operează o reţea de terminale self-service funcţionale non-stop ce sunt amplasate atât indoor cât şi stradal, atât în mediul urban, cât şi în cel rural în locatii cu trafic intens precum hipermarketuri, mall-uri, supermarketuri, pieţe, stații de metrou, RATB si RATT, benzinării, gări şi autogări, dar şi în magazine de proximitate. Rompay continuă extinderea reţelei de terminale şi diversificarea serviciilor oferite prin intermediul acesteia.

Pentru mai multe informații despre Rompay, accesați urmatorul link www.rompays.ro. 

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi servicii de conţinut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clienţii persoane juridice beneficiază de soluţii integrate de telecomunicaţii şi beneficiază de calitatea şi siguranţa serviciilor marca Digi, dar şi de consultanţă şi asistenţă permanentă. Compania deţine singura televiziune de ştiri din România în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri