Ronaldo spre Manchester United, pentru suma record de 150 milioane de euro

Data publicării:
2612 20ronaldo-40518

Chiar în ziua de Crăciun, cotidianul britanic The Sun a lansat o adevărata bombă care, dacă s-ar adeveri, ar fi cel mai frumos cadou pentru fanii lui Manchester United. Cristiano Ronaldo ar putea reveni la echipa cu care a câştigat singurul său Balon de Aur.

Portughezul e supărat pentru că nu a ajuns să semneze noul său contract cu Real Madrid, pe şase ani, în valoare de 30 de milioane de euro anual. În plus, Ronaldo îşi doreşte foarte mult să mai câştige o dată Balonul de Aur, iar Realul nu l-a susţinut în încercările sale.

The Sun spune că discuţiile dintre cele două cluburi au început deja iar englezii au ajuns la concluzia că ar putea să îl recupereze pe Ronaldo pentru 150 de milioane de euro.

Această sumă ar putea fi obţinută de United prin vânzarea pe bursă a 10 la sută din acţiuni, operaţiune care ar aduce clubului peste 180 de milioane de euro. Încercarea lor ar putea fi facilitată şi de dorinţa Realului de a reduce masa salarială.

În vară, ei nu au reuşit să scape de Kaka, jucător ce are un contract similar cu acela al lui Ronaldo, iar impozitele pe venituri în Spania vor creşte de la 24 la 52 la sută. Jurnaliştii englezi spun că, pentru ca acest scenariu poate deveni realitate, e nevoie de doar un singur lucru - ca Ronaldo să nu semneze noul contract cu galacticii!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri