S-a lansat Digi24 Cluj-Napoca. 40 de profesioniști vor aduce telespectatorilor cele mai noi informații

Data publicării:
redactie 3

De luni, jurnaliştii Digi24 Cluj-Napoca oferă informaţii utile, pertinente şi competente nu doar clujenilor, ci şi celor care locuiesc în judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Sălaj. O echipă de aproape 40 de profesionişti şi-a propus să îi ţină pe telespectatorii din zonă la curent cu evenimentele importante şi să îi facă să înţeleagă realitatea. Totul, în şapte jurnale de ştiri şi patru emisiuni, care vor reflecta actualitatea din nord-vestul României.

Jurnalul de lansare al Digi24 Cluj-Napoca s-a difuzat de la ora 19:00. Vedeta postului, Mariana Pop, le-a prezentat telespectatorilor echipa Digi24 Cluj-Napoca, grila şi angajamentul celei mai noi staţii din reţeaua RCS-RDS.

Când se petrece un eveniment, jurnaliştii Digi24 Cluj-Napoca sunt pregătiţi să-l relateze în cel mai scurt timp. Echipa va pune accent pe informaţia utilă, importantă, dincolo de senzaţional şi cancan.

Transmitem primii evenimentele în desfăşurare pentru că avem de partea noastră reţeaua de fibră optică a companiei RCS&RDS şi dotări de ultimă generaţie. Astfel, sunteţi informaţi în timp real printr-o transmisiune impecabilă oferită de sistemul full HD.

Digi24, șapte stații regionale

A trecut deja mai bine de un an în care am demonstrat cum se face jurnalism de calitate. Am fost acolo unde se întâmplă evenimentele care vă afectează viaţa de zi cu zi şi nimic nu ne-a oprit să vă aducem informaţia corectă, obiectivă, chiar din mijlocul comunităţii. Începând de luni, 28 octombrie, Digi24 are şapte staţii regionale, echipate cu tehnologie de ultimă oră.

Dezvoltare, perspectivă, informaţie relevantă pentru fiecare oraş sau regiune. Digi24 are acelaşi scop în fiecare din cele şapte staţii locale: acela de a-ţi oferi informaţia care contează pentru tine. La timp şi în timp pentru ca tu să poţi lua deciziile care te avantajează.

11 iunie 2012. Digi24 Iaşi este prima staţie regională care difuzează ştiri şi emisiuni în format full HD. De atunci, telespectatorii din Moldova privesc actualitatea în direct.

25 iunie 2012. Telespectatorii din vestul ţării redescoperă şi află tot ce se întîmplă în regiunea lor de la cea de-a două staţie, Digi24 Timişoara.

6 august 2012. Informaţia clară, simplă, verificată redevine vedeta principală pentru locuitorii din Crişana, odată cu lansarea Digi24 Oradea.

17 septembrie 2012. Ştirea pusă în context este adusă în casele dobrogenilor, în format full HD, cu Digi24 Constanţa.

12 noiembrie 2012. Digi24 Craiova le oferă locuitorilor din sudul ţării informaţii despre cele mai importante evenimente în timp real, dar află şi poveşti despre oamenii care sunt un exemplu pentru cei din jur.

17 decembrie 2012. Centrul ţării primeşte drept "cadou" Digi24 Braşov. Telespectatorii din Sibiu, Covasna şi Braşov sunt de acum conectaţi la actualitatea regională.

28 octombrie 2013 este data de naştere a celei de-a şaptea staţii locale, Digi24 Cluj-Napoca.

Urări de la colegii din țară

Aşa cum se cuvine, colegii de la staţiile locale din Timişoara, Constanţa, Iaşi, Craiova, Oradea şi Braşov ureaza bun venit celui mai nou membru al familiei, Digi24 Cluj-Napoca.

Carolina Voin, prezentator Digi24 Timişoara: Digi24 este locul în care își găsește loc orice jurnalist care își respectă meseria. Orice jurnalist care crede că adevărul și onestitatea sunt valorile care trebuie să îl ghideze. Sunteți de acum înainte parte a unei echipe mari, puternice și ambițioase. O echipă pentru care echidistanța, profesionalismul și provocarea sunt cuvinte cheie.

Anca Zeca, prezentator Digi24 Constanţa: În urmă cu un an am început un vis frumnos al unei televiziuni echilibrate şi echidistante, în care informaţia neviciată şi oamenii din comunitate contează cel mai mult. Acum acelaşi drum vi se deschide şi vouă! Mult succes!

Teodora Tompea, prezentator Digi24 Iaşi: V-am prezentat nu doar destinaţii inedite ci şi personaje fascinante. Reportajele naostre au scos la lumină poveşti surprizătoare. Acum este rândul vostru!

Yvette Mîrza, prezentator Digi24 Oradea: Emiteţi chiar din inima Transilvaniei. Digi24 Cluj-Napoca va fi vocea Ardealului la nivel naţional.

Laurenţiu Ţiţei, prezentator Digi24 Braşov: Telespectatorul doreşte informaţie curată şi echilibrată, care să în schimbe viaţa în bine. Aceasta va fi misiunea voastră!

Mădălina Zamfir, reporter Digi24 Braşov: Noi, jurnaliştii Digi24 Braşov prezentăm telespectatorilor actualitatea aşa cum este. Fără exagerări sau derapaje. Asta au aşteptat braşovenii de la noi, asta aşteaptă clujenii de la voi! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri