S-au rezolvat problemele la bucătăria hotelului de cinci stele

Data publicării:
hotel 205 20stele-49125

Comisarii OPC au fost astăzi în control la hotelul de cinci stele din Poiana Braşov pentru a verifica dacă s-au remediat neregulile găsite săptămâna trecută. Ei au descoperit atunci carne mucegăită și alimente expirate de mai multe luni. Inspectorii au decis închiderea bucătăriei şi sancţionarea hotelului cu 50 de mii de lei. În urma controlului de astăzi, inspectorii au aprobat redeschiderea bucătăriei.

Sorin Susanu, comisar șef CJPC regiunea centru Braşov: "Ma bucură faptul că agentul economic controlat la care ati vazut cate deficiente erau, într-un termen record a remediat toate problemele".

Și cei de la direcţia sanitar veterinară au sancționat hotelul cu o amendă de 2500 de lei.

Dorin Enache, director DSV Brașov: "Trebuie să se înțeleagă foarte clar că atunci când cineva greșește este pedepsit, dar atunci când își remediază greșelile, activitatea poate continua".

Astfel, hotelul este pregatit să primească oaspeții Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Conducerea hotelului spune că vinovat de această situație a fost un angajat care a fost concediat. Alți angajaţi, au primit penalizări din salariu sau pur și simplu, mustrări verbale.

Toate hotelurile care fac parte din satul olimpic au fost controlate de inspectorii OPC, DSV și DSP. Duminică este deschiderea festivalului, iar luni este prima competiție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri