Saloanele de înfrumuseţare sunt arhipline înainte de Crăciun

Data publicării:
05122012 20cosmetica-37007

De regulă, de sărbători doamnele aleg o manichiură care să reziste. Făcută cu ojă semipermanentă, dacă se poate roşie şi cu motive de Crăciun :oameni de zăpadă, brazi sau fulgi de nea.

Pe lângă manichiură, doamnele mai aleg şi masajele corporale. Dar ca rezultatele să se vadă de sărbători, masajul trebuie început cu cel puţin câteva săptămâni înainte.

Roxana s-a programat deja.

„Este foarte aglomerat în perioada sărbătorilor.Astăzi am început prima şedinţă de remodelare corporală şi-o să mai urmeze şi altele. Tratament facial, manichiură, pedichiură, tot ce ţine de frumuseţe”, explică ea.

Cu astfel de cliente, care ţin la imaginea lor, agenda de programări s-a umplut încă de la începutul lunii decembrie. Managerii saloanelor de înfrumuseţare spun că iau deja în calcul varianta în care vor fi nevoiţi să suplimenteze numărul de personal de sărbători:

„Aducem forţe noi, în plus...Aducem şi de pe tură, a să putem să facem faţă.La toate serviciile noastre avem reduceri de până la 50 %”, explicăAndreea Nehir, manager salon de înfrumuseţare

Asta înseamnă că, de exemplu, în loc de 100 de lei, cât ar costa în mod normal un tratament facial complet, veţi plăti doar 50 % din preţ.

Dar, ca să prindeţi reducerile şi mai ales un loc la solon, specialiştii spun că ar fi bine să vă faceţi programări până la jumătatea lunii, cel târziu..

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri