Şapte oameni răniţi într-un accident la Păltiniş

Data publicării:
SMURD accident ambulanta autostrada masina ambulanta FB MAI

Şapte oameni au fost răniţi în această seară într-un accident pe Drumul Judeţean 106 A, între Răşinari şi Păltiniş. Patru autoturisme s-au ciocnit pe o porţiune de drum în pantă, cu serpentine.

La faţa locului au intervenit atât echipaje SMURD, cât şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Printre răniţi se află şi un copil.

Cele şapte victime - şase adulţi şi un copil - au fost transportate la spital, conştiente. Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului.

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu: „Trei echipaje medicale SMURD au intervenit la un accident rutier, soldat cu victime multiple. Echipajele medicale SMURD, din cadrul ISU Sibiu, au acordat îngrijiri medicale de urgenţă unui număr de şapte persoane rănite. Dintre acestea, şase adulţi şi un copil în vârstă de doi ani. Cele şapte persoane prezentau traumatisme de diverse tipuri.

Toate cele şapte victime erau conştiente. Acestea au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe al spitalului judeţean din municipiul Sibiu.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri